COVID-19 резервирай

Общи хотелски политики и условия за настаняване

Настоящите Общи условия (ОУ) се прилагат за всички резервации за настаняване и/или предоставяне на допълнителни услуги в Хотел Кукс клуб Съни Бийч, както и за всички посетители в материалната база на Хотела независимо дали са направили резервация за настаняване или предоставяне на услуга.

УСЛОВИЯ ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕ:

За да бъде Вашата резервация потвърдено е нужно до има актуален телефон, актуална електронна поща и да предплатите 50% от стойността й в седем дневен срок преди датата на пристигане. Приемат се плащания в брой на място в хотелa или чрез Банков превод. Важно е да ни изпратите адрес и ЕГН на човека, който ще извърши плащането по Банка.

УСЛОВИЯ ПО АНУЛИРАНЕ:

Ако анулацията на резервацията е направена не по-късно от 7 дни преди настаняването, то неустойка не се дължи.

Ако анулацията на резервацията е направена по-малко от 7 дни преди настаняването се удържа неустойка в размер първата нощувка.

В зависимост от условията по-горе, предплатената сума се връща по начинът по който е получено - чрез Банков превод или в брой на място в хотела.

ВАЖНО: При форсмажорни обстоятелства ( природни бедствия, обявени епидемии и карантини ) анулирането на резервацията е безплатно във всеки един момент до деня на пристигане.

Всички гости на хотел Кукс Клуб Съни Бийч трябва да имат навършени 16 години към датата на настаняване в хотела.

За въпроси и допълнителна информация, потърсете ни на телефон +359 888122029 или e-mаil reservations.sunnybeach@cooksclub.com

НАСТАНЯВАНЕ И ОСВОБОЖДАВАНЕ

Настаняване: след 14:00

Освобождаване: до 12:00

Ако Хотелът разполага с достатъчно налични помещения може до разреши настаняване и/или освобождаване в различни от общо приетите часове като зa целтa е необходимо дa се отправи писмено искaне нa e-mаil: reservations.sunnybeach@cooksclub.com и до получите писмено потвърждение за възможните часове.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Може до заплатите чрез:

Банков превод по сметка в ТЕКСИМ БАНК АД

IBAN в лева:  BG34 TEXI 9545 1005 5935 00

BIC: TEXIBGSF

Име нa фирмата: Супер Боровец пропърти Инвестмънт ЕАД

Адрес на фирмата: к.к. Слънчев бряг, хотел Кукс клуб Съни Бийч

Ако плащането се извърши от сметката на юридическо лице, моля до ни изпратите: Името на фирмата, Адрес на фирмата, ДДС номер и МОЛ.

ПРИЕМАНИ КРЕДИТНИ И ДЕБИТНИ КАРТИ:

Visa/Visa Electron, Euro Mastercard, Maestro

Моля, обърнете внимание, че трябва да предоставите валидна кредитна карта при настаняване и документ за самоличност, който да съвпада с името на картодържателя за физически лица.

При отказ или липса на карта за авторизация - моля имайте предвид, че няма да можете да прехвърляте сметки към стаята Ви от прилежащите заведения и съоръжения, което ще наложи заплащане на консумацията ви на място.

ОБЩИ ПОЛИТИКИ И ИНФОРМАЦИЯ:

РАННО ЗАМИНАВАНЕ:

Ако Клиентът напуска стаята, преди датата, посочена в резервацията, хотелът може да поиска равностойността на 100% от общата цена по договореният пакет.

Прехвърляне на резервация:

Потребителят може да прехвърли своята резервация на трето лице, като извести за това в писмен вид. Клиентът ще трябва да се съобрази със същите общи изисквания, наложени на първоначалният потребител.

Документи при настаняване:

Гостите трябва да покажат документ за самоличност със снимка.

Домашни любимци:

Хотелът не приема домашни любимци.

Политика за Ключ-карти / гривни:

По време на настаняване Вие получавате своята карта или гривна. Трябва да пазите своята карта или гривна и да я върнете при напускане на хотела. Всяко карта или гривна струва 10 BGN. За да не се налага да бъдете таксувани погрижете се до върнете тази карта или гривна на рецепция при напускане на хотела.

Политика за личните данни:

Моля ви имайте предвид че Хотел Кукс клуб Съни Бийч, като администратор на лични данни, обработва лични данни на гостите на хотела, включително и чрез видео наблюдение, съгласно Уведомлението относно обработването на лични данни на гостите на хотела, което е достъпно на нашия сайт: www.cooksclub.bg

Политика за пушенето:

В съответствие с българското законодателство пушенето в закритите помещения нa Хотел Кукс клуб Съни Бийч е забранено. Може дa ви бъде наложена глоба за нарушение в размер на 200 лв, за която всеки гост дава своето безусловно съгласие да бъде добавено към сметката на стаята, ресторанта или изискано от нарушителя лично. Нарушителят носи и лично отговорност за наложените от компетентните органи административни санкции във връзка с нарушението. За да не се налага да бъдете таксувани, моля пушете на определените за  целта места в рамките на откритите площи на хотела.

Паркинг:

Паркирането на територията на хотела е не охраняем и платен за гости на хотела. Хотелът не носи отговорност за нанесени щети върху автомобил паркиран на територията на паркинга на хотела, но ако е възможно ще помогне за разрешаване на казуса.

Видео наблюдение:

Гостите на хотела предоставят правото да бъдат видео записвани. Хотелът

извършва видео наблюдение, което обхваща общите части на хотела с цел осигуряване сигурността на своите гости. Записите се използват само и единствено за описаната цел и не се предават или предоставят на трети лица, освен ако не бъдат поискани от органите на реда.

Моля, имайте предвид че всички специални изисквания зависят от наличността и да могат да прилагат допълнителни такси.

Хотелът запазва правото си до извършва промени в настоящите общи условия, както и да отправя специални предложния различни от тези в настоящите ОУ, без да е длъжен до уведомява за това предварително гостите си.

Чупливост:

При частично или пълно повреждане на инвентар собственост на Хотел Кукс клуб Съни Бийч всеки гост дава своето безусловно съгласие към сметката на стаята му да бъде добавено сумата за конкретния артикул по приложения в настоящите ОУ ценоразпис за чупливост: