COVID-19 резервирай

Нова генерация хотел

Добре дошли в еклектичния оазис на Кукс клуб Съни Бийч****!

Тук ставате част от света на Поколение Z !

Кукс клуб Съни Бийч **** е рай за веселяци и бохеми от цяла Европа. Елате и разпуснете, възползвайте се от най-добрите оферти!

Кукс клуб Съни бийч **** е модерен съвременен хотелски комплекс в любимата на български и чуждестранни гости морска дестинация - Слънчев бряг.

Комплексът се намира в южната част на курорта, до самия прекрасен плаж с ембематични нощни клубове и на пешеходно разстояние от древния  Несебър, град под закрилата на ЮНЕСКО.

Ресторант „Кантина“ в Кукс клуб Съни бийч**** е мястото, което събира всички гости.

В „Кантина“ може да се насладите на ястия от местната и интернационална кухня. Предлага разнообразие от веган и вегетариански ястия, местни специалитети и здравословни кулинарни шедьоври. В ресторант „Кантина“ има за всекиго по нещо.

Кукс клуб Съни бийч**** е хотелски комплекс само за възрастни като минималната възраст е 16 години.

Настаняване

Настаняване

Кукс клуб Съни Бийч е предназначени за нов тип международни и местни туристи. Кукс клуб Съни Бийч е рай за веселяци и бохеми. Елате и разпуснете, възползвайки се от най-добрите и достъпни оферти по Черноморието.

Кукс клуб Съни бийч е хотел само за възрастни, като минималната възраст е 16 години.

Храни и Напитки

Храни и Напитки

В Кукс клуб Съни бийч може да откриете ресторант Кантина - кулинарната Мека със свежи местни и интернационални ястия на  различни станции. Независимо дали търсите Азиатска кухня, здравословни веган ястия или местни специалитети, ще намерите нещо по Ваш вкус.

Бар Капитан Кук, разположен на границата на зоната на басейните и лоби бара предлага фрешове, премиум алкохоли и разнообразни коктейли.

Басейни

Басейни

В зоната на басейна може да релаксирате на  шезлонгите и да се насладите на добро настроение и нови бийтове.  Подбрани DJ-и представят музикални предложения от обяд до вечерта. В бар Капитан Кук до басейна може да поръчате класически и модерни коктейли, миксирани от международно обучени бармани.

Интернет

Интернет

Безплатен Wi-Fi  интернет на цялата територия на хотела.

Локация

Локация

Кукс клуб Съни бийч се намира в южната част на Слънчев бряг. Хотелът има чудесно разположение - само на 400 метра от плажа.

Информация COVID-19

Информация COVID-19

За опазване здравето и осигуряване на максимален комфорт на нашите гости сме предприели комплексни действия, съобразени с етапа на развитие на епидемичната обстановка. Всяко едно от действията може да бъде прекратено или да бъдат въведени нови такива като ще уведомяваме своевременно нашите служители, гости, партньори и доставчици.